Wie zijn wij?

Yellowstone International B.V. is een salarisverwerkingsorganisatie in de meest uitgebreide zin van het woord. Wij bedienen onze (inter) nationale cliënten op het gebied van payroll- en contractmanagement naast een nationale verloningspraktijk. Bij ons zijn uitsluitend professionals werkzaam die zich toeleggen op arbeidsrecht, loonbelasting- en sociale verzekeringsplicht almede vreemdelingenrecht en salarisverwerking. Onze multidisciplinaire afdelingen werken nauw samen en staan in de markt bekend om hun kennis, ervaring, betrouwbaarheid en compliance.

 

Voor ons kantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar een ervaren salarisadministrateur (full time).

 

Functie:Als zodanig werk je zelfstandig maar binnen een team van drie collega's en maak je onderdeel uit van de afdeling payroll. Je verzorgt de salarisadministraties van onze cliënten en adviseert op het gebied van arbeid in de meest uitgebreide zin van het woord.

 

Wie ben jij? Heb jij een collegiale instelling, ben je servicegericht, accuraat, heb je kennis van Nmbers en liefst ook Unit4? Heb je interesse in het ontzorgen van onze cliënten en toon je eigen initiatief? Dan zij we op zoek naar jou !

 

Wat verwachten we van je? Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het voeren van salarisadministraties (met salarispakket Nmbers en Unit4), telefonisch en e-mail contact met cliënten en instanties in zowel Nederlands en Engels en het adviseren op alle voorkomende vragen betrekking hebbende op arbeid in de meest ruime zin van het woord.

 

Wat beiden wij? Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een enthousiast team van collega's met een internationaal cliëntenbestand. De sfeer is informeel en wordt door zowel collega's als cliënten als bijzonder prettig ervaren. Yellowstone biedt jou een prima salaris en een goede pensioenregeling.

 

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan nu per e-mail en stuur je CV met motivatie naar antoinette@yellowstone.nl

Taal
Nederlands
  • Nederlands
  • English